Pinkstertoernooi

pride-connexion-logo220

In een tijd waarin we steeds meer virtueel met elkaar communiceren zijn we blij je tijdens het 22ste PinksterToernooi weer real life te kunnen ontmoeten! In een gezellige sfeer kunnen we elkaar van 6 t/m 9 juni 2014 weer sportief uitdagen op de tennisbanen van Amstelpark. Daarbuiten is er alle gelegenheid voor oude en nieuwe vriendschappen, so let’s join for ‘Pride Connexion'.

Voor inschrijven en meer informatie, surf naar www.pinkstertournament.com.

We spelen dit jaar het toernooi van 6 t/m 9 juni 2014. Op donderdagavond 5 juni kun je je alvast warmdraaien tijdens de grote openingstoss op het Amstelpark. Tijdens het toernooi zijn er verschillende (sportieve) activiteiten om elkaar beter te leren kennen; o.a. een wijnproeverij, een BBQ, de finales van Roland Garros op groot scherm en natuurlijk de mogelijkheid om de stijve spieren los te dansen!

Dit jaar spelen we de singles in het afvalsysteem met voor de pechvogels in de eerste ronde een verliezersronde. De dubbels spelen we in poules (Round Robin). Iedereen speelt op deze manier meerdere wedstrijden ongeacht voor welke categorie je je inschrijft.

Het PinksterToernooi is het grootste internationale homo-lesbo-tennistoernooi met vele deelnemers uit ongeveer 20 landen. Dit populaire toernooi is een initiatief van Smashing Pink en wij zijn hier zeer trots op! Het wordt jaarlijks tijdens het Pinksterweekend georganiseerd door vrijwilligers van Smashing Pink. Het toernooi maakt ook onderdeel uit van het internationale toernooicircuit van de GLTA.